Context | Speciale opvoedingsondersteuning

En mijn ouders?


Vaak is het zo dat ik niet alleen met jou aan het werk ga. Dan help ik je vader, moeder of je verzorger ook om dingen over zichzelf te ontdekken. Op deze manier doen jullie samen een ontdekkingstocht. Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent die dingen over zichzelf ontdekt en dat soms leuk vindt en soms ook moeilijk. Je staat er niet alleen voor.
Als je een periode bij mij geweest bent en jij en je ouders hebben het gevoel dat het goed gaat en dat jullie het weer samen op kunnen lossen, gaan we de bezoeken aan mij afsluiten. Deze afsluiting doen we ook samen met je vader, moeder of verzorger.

Misschien vraag je je ook af of ik dingen die jij zegt, aan je ouders door vertel. Ik doe dat alleen in overleg met jou. Wanneer er iets is waarvan ik vind dat ik het aan je ouders móet vertellen, zal ik je dat altijd van tevoren zeggen. 
Zelf mag je altijd alles wat jij wilt aan je ouders vertellen. Dat is jouw eigen keuze.
Bij Theraplay® therapie staat de videocamera altijd aan. De enigen die deze video mogen zien zijn jij, je ouders en ik. Verder niemand, zonder dat jij of je ouders daar toestemming voor geven.
Ga een stapje terug
Made by Anno login op ContextFlevoland.nl