Context | Speciale opvoedingsondersteuning

De site van Context is online!


Trots en vol met plannen, ambities en enthousiasme, hier de kick-off van de website van Context!

Vanaf deze week is Context speciale opvoedingsondersteuning vindbaar via internet en daar ben ik heel erg blij mee!
Menigeen vraagt hier al een tijdje om, ik merkte dat zowel ouders als professionals het prettig vinden om te kunnen lezen wat ze kunnen verwachten van Context.
Want Context is uniek!


Lees meer...

Wanneer je als ouder of professional op zoek bent naar iemand die een kind en/of gezin kan ondersteunen, is het prettig van tevoren te weten wat er geboden kan worden door de verschillende coaches, ondersteuners en begeleiders die in de omgeving van Flevoland actief zijn.

En wat maakt mij nu zo uniek? De site heet immers niet voor niets "Context speciale opvoedingsondersteuning" !

Mijn uniciteit zit hem in de combinatie die ik bied aan ervaring, gevoel met de doelgroep kinderen en ouders, de mogelijkheid om ook met een kind met speciale behoeften ondersteuning te kunnen krijgen en de werkwijze die ik hanteer om te ondersteunen en coachen op zowel emotioneel-, gedrags- als psychisch- niveau.

Wanneer je een kind hebt met een 'label', maar ook wanneer je een kind hebt dat geen 'labeltje' krijgt als ADHD, ADD of.... en je toch tegen het probleemgedrag bij je kind aan blijft lopen, blijven ouders vaak achter met het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Bij Context speciale opvoedingsondersteuning ben je direct op het juiste adres voor verschillende vormen van ondersteuning. Ieder kind is welkom! Iedere ouder is welkom!

Daarnaast wordt bij ondersteuning in de opvoeding vaak maar op één vlak gewerkt met ouder en/of kind: bij de ouder wordt vaak gekeken naar de opvoedkundige aanpak en bij kinderen blijft de ondersteuning vaak op gedragsniveau gericht.
Ik richt mij bij beiden op drie de niveau's, wie van jullie ook bij mij om ondersteuning komt. De emotionele-, psychische- en gedragsmatige kant worden alle drie aangesproken, zodat er een proces op gang komt dat er voor zorgt dat jullie samen weer in jullie kracht kunnen staan!

Dus... .aarzel niet, lees de onderwerpen op de site die jou aanspreken en voel je vrij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen!
En... als je deze pagina wilt delen met anderen, zowel mondeling als bijvoorbeeld op facebook: graag!

Jolanda Opstal

Made by Anno login op ContextFlevoland.nl