Context | Speciale opvoedingsondersteuning

Ervaringen van professionals


Mede-zorgverlener over de samenwerking met Jolanda bij een gezin met een thuiszittend kind:

Jolanda verbindt en houdt het overzicht. Hierdoor wordt de zorg rondom het kind gestroomlijnd. Dit is een grote kracht om voor deze kinderen beweging te creëeren in de situatie en samen te werken in een oplossing voor de thuiszitproblematiek.


Locatieleider Kinderopvang:

Jolanda Opstal heeft ons meegenomen en begeleid in het kijken naar gedrag van kinderen met een cognitieve hoge begaafdheid. Op een doortastende, integere manier hebben wij meer inzicht en praktische handvaten gekregen. Resultaat is dat we op een andere manier en als teamleden, ook op een dezelfde manier kijken naar gedrag en op andere manier reageren naar kinderen.
Voor ons is dit de start, met Jolanda samen willen en zullen we ons verder gaan verdiepen.


Gastouder over de coaching door Jolanda bij het omgaan met gedragsproblematiek:

Jolanda observeert en ziet daarin veel dingen die mij zelf ontgingen. Doordat zij buiten de situatie staat en van daaruit mee keek met mij, kon ze mij laten zien wat ik niet (meer) zag. Jolanda heeft veel praktijkervaring met moeilijk gedrag en dat is merkbaar in de adviezen die ze geeft. Deze adviezen zijn praktisch en haalbaar. Ze keek goed naar mijn wensen over hoe ik de situatie anders wilde en van hieruit kan ik nu weer verder. 
 

Ervaringen van professionals
Made by Anno login op ContextFlevoland.nl