Op zoek naar een passende oplossing

Mijn naam is Jolanda Opstal en ben gediplomeerd en erkend gezins- en relatietherapeut. Ik help ouders het gedrag van hun zoon of dochter te begrijpen en help partners elkaar weer te begrijpen. Dit doe ik door samen te ontdekken wat ieder nodig heeft van de ander. 

 

Dat ontdekken en onderzoeken doen jullie samen met mij binnen therapiesessies, waardoor je samen met elkaar in de thuissituatie tot verandering komt. Ik ben specialist op het gebied van hechting.


Als ouder(s) en kind of als partners zijn jullie bij mij altijd sámen in therapie. Binnen de therapie krijgen jullie weer het vertrouwen dat jullie elkaar begrijpen en kunnen jullie je verbonden voelen. Als ouders voel je weer de regie over de situatie en jullie kind staat toe dat jij het helpt zijn of haar gedrag te reguleren. Als partners voel je je weer werkelijk rustig en veilig bij elkaar. 

 

Door partners of ouder en kind te helpen met elkaar te verbinden, kan het gezin weer de basis zijn waar iedereen stevig kan wortelen en waar weer met plezier met elkaar geleefd wordt.